Corona een jaar later

Frits Corpelijn

Wat vind u van dit artikel? 

Gisteren – om precies te zijn 27 februari 2021 – was het een jaar geleden dat de eerste officiële Corona patiënt in Nederland werd gemeld. Weten jullie nog hoe? Minister Bruins is één van de gasten aan tafel van een speciale NOS avond over Corona. Presentator Rob Trip zegt plotsklaps na een filmpje: “Mijnheer Bruins, u krijgt nu een briefje in uw hand geduwd.” Dat dit een scene uit een film zou zijn geweest wordt ontkend. 

 

Hiermee begon het grote gelieg waar Minister Bruins kennelijk niet in verder wilde gaan.
Op 19 maart 2020 was zijn ontslag in het nieuws. 

 Het plotselinge aftreden van Minister Bruins had bij mij iets geheimzinnigs. Het deed me denken aan de film Deep impact uit 1988. Een MSNBC-reporter Jenny Lerner onderzoekt het plotselinge ontslag van Alan Rittenhouse, minister van Financiën, en diens geheime affaire met Ellie.

 

Onze mainstream journalisten zouden ook eens moeten onderzoeken wat er echt achter het plotselinge ontslag van Minister Bruins zat. Net als Jenny, of nog beter; meneer Bruins zouden ze eens onder ede moeten verhoren.

Valt het niet op dat de  “Davos”* planmakers vaak geïnspireerd lijken te zijn door films? Dat wilde ik niet uitsluiten en graag op vrijheidsberoving.nl eventjes onder de aandacht brengen. In: ’Wat is het echte doel van deze Coronacrisis’ verwees ik reeds naar de film Contagion uit 2011.  Uiteraard allemaal niet te bewijzen. Onze mainstream ‘journalisten’ doen jammer genoeg geen deugdelijk onderzoek meer, vaak uit angst dat tegen leugens in gaan zou betekenen dat ze zijn of haar baan zouden verliezen. Woordkunstennaar Karel van Wolferen, hoofdredacteur van gezondverstand schreef daar een mooi verhaaltje over in nummer 9 van dit gelijknamige blad. Een preview kun je hier zien: https://vrijheidsberoving.nl/gezond-verstand/

 

Om even terug te gaan naar het onder ede verhoren van Meneer Bruins. Commensencetv.nl maakte deze week bekend dat een tweede Neurenberg-tribunaal wordt voorbereid en een class action** wordt opgezet. Reiner Fuellmich krijgt die ondersteuning van de duizenden advocaten wereldwijd om het in Davos* opgezette Covid19-schandaal voor het tribunaal te krijgen. Reiner Fuellmich is de advocaat die er mede in is geslaagd de autogigant Volkswagen veroordeeld te krijgen wegens het modificeren van katalysatoren en het sjoemelen met cijfers daarover. Het is dezelfde advocaat die erin slaagde Deutsche Bank als een criminele onderneming veroordeeld te  krijgen.

COVID19 wordt de zaak van de eeuw. Nu staat hij dus voor zijn volgende klus. De klus van zijn leven, gesteund door duizenden advocaten en experts wereldwijd. Volgens Reiner Fuellmich is alle fraude door Duitse bedrijven gepleegd niets in vergelijking met de schade die deze Covid-19-zwendel heeft veroorzaakt en nog steeds veroorzaakt.

Deze Covid-19-crisis moet worden omgedoopt tot het “Covid-19-schandaal” en alle verantwoordelijken moeten worden vervolgd voor civiele schade als gevolg van manipulatie en vervalste testprotocollen.

Daarom zal een internationaal netwerk van bedrijfsjuristen de grootste onrechtmatige zaak aller tijden procederen namelijk: Het Covid-19-fraudeschandaal, dat ondertussen is uitgegroeid tot de grootste misdaad tegen de menselijkheid ooit. Op initiatief van een groep Duitse advocaten werd een Covid-19 onderzoekscommissie ingesteld met als doel een collectieve actie op internationaal niveau in te stellen op basis van Angelsaksisch recht.

Bron: https://commonsensetv.nl/explosief-nieuws-tweede-neurenberg-tribunaal-is-voorbereid/    

Wat hebben we nog meer kunnen waarnemen? Het is vooral nu zo duidelijk als de pest dat we in een bananenrepubliek zijn aanbeland. Vrijdag 26 februari 2021, werd de rechtszaak van Viruswaarheid, over de avondklok alsnog verloren bepaald door een invalide rechter die een oogje dichtkneep.

Zelfs als niet jurist weet ik dat die mevrouw de rechter helemaal niet naar de inhoud zou mogen kijken. Alleen maar zou mogen kijken of de regels zijn opgevolgd.
Het is verder bananen republiek waardig omdat een wraking om die reden al eerder werd afgewezen.  En h
oe toevallig is dit? ING bevriest de rekening van Viruswaarheid.
Willem Engel: “er wordt duidelijk op de man gespeeld.”

Wat een maffia praktijken toch allemaal weer. De angst zit er blijkbaar goed in bij de gevestigde orde.
Viruswaarheid heeft nog 5 rechtszaken in het verschiet. Een van deze rechtszaken gaat over de onbetrouwbaarheid van de PCR-test, waarvan de maker destijds al aangaf dat deze test absoluut niet kunt gebruiken om een virus te ontdekken (met uitzondering van het AIDS virus omdat dit wel heel erg afwijkt.) 

Patrick Savalle. De ongeldigheid van de Corona PCR-test uitgelegd in 5 min. 

We zullen dit volgen en helaas, naar aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, weer onder het linkje: “bananenrepubliek” gaan toevoegen.

Dr. Elens was ook weer even in het nieuws. Dr. Elens zie ik als een zeer betrouwbaar arts, die klaar staat voor zijn patiënten. De manier waarop ED.nl het verhaal van Dr. Elens deze week in het nieuws bracht, vond ik deze bijzonder goede huisarts onwaardig. Dit is de titel van het artikel:
Zonder handtekening geen coronaprik; Huisarts Rob Elens stuurt patiënten zonder vaccinatie weg als ze geen verklaring willen tekenen.  Ohh wat erg toch weer.

Oordeel zelf:

Bron Eindhovens Dagblad

Tot slot wil ik het hebben over een artikel van de NOS.

Bron: NOS

Zijn ze ons aan het voorbereiden op jaarlijkse vaccinaties? Nog meer lockdowns?

Zijn we nog niet genoeg gereset?

Ook vreemd dat het artikel schrijft over jaarlijkse terug komst van het Coronavirus. Maar dat was toch sinds eind 1950 al zo. Wat is er zo nieuw? 

Het filmpje de simpele waarheid over Corona, dat al vrij vlug na de eerste lockdown uitkwam, wil ik graag opnieuw en nogmaals uit de kast halen. Elk jaar in maart, moeten we “oppassen” voor het Corona virus.

Neem even 7 minuten de tijd om het filmpje te (nogmaals) bekijken en oordeel zelf. 

Als laatste dit artikel van Natuur/Wetenschapsjournalist & Fotograaf Rypke Zeilmaker gebruik het tevens als uitleg over de planmakers van Davos*

https://www.interessantetijden.nl/2020/07/06/great-reset-2020-donkergroen-masterplan-bovengronds/

Zeker de moeite waard om even te lezen.

**Een class action, in het Nederlands een representatieve actie of groepsvordering genoemd, is een vorm van rechtszaak waarin een grote groep mensen collectief een vordering bij de rechter brengt of waarin een bepaalde klasse verdachten vervolgd wordt. Bron: Wikipedia

Dit is het einde van dit artikel.

 

Doneren voor vrijheid

ValutaBedrag