Wij van vrijheidsberoving.nl willen zo nauwkeurig mogelijk het echte nieuws weer geven aangaande de vrijheidscrisis waar we ons nu in bevinden. Dit kun je het beste doen via mensen die onderzoek doen en straks ook een internationale rechtzaak gaan starten. Hier wil ik de belangrijkste items plaatsten. Maar natuurlijk kun je ook zelf hierin voorzien door alles te volgen. Abonneer je op de beide kanalen of bezoek de website: www.corona-investigative-committee.com

Advocaat Dr. Reiner Fuellmich, de Engelse zender:
@ReinerFuellmichEnglish

Zo naar de Duitse zender:
@ReinerFuellmich      (vooralsnog wordt op het Duitse kanaal het meeste gepubliseerd) 

Welkom bij het officiële internationale Telegram-kanaal van Dr. Reiner Fuellmich, Duits/Amerikaanse advocaat en mede-oprichter van het Corona investigatie comité.
www.corona-investigative-committee.com

Advocaat Dr. Reiner Fuellmich, de Engelse zender:
@ReinerFuellmichEnglish

Zo naar de Duitse zender:
@ReinerFuellmich

In de nabije toekomst vindt u hier interviews met Dr. Reiner Fuellmich, verklaringen, relevante en interessante inhoud in het Engels, updates over internationale juridische processen en informatie over bestaande en komende sessies van de Duitse Corona-onderzoekscommissie in het Engels.

Op deze website wordt alle tekst omgezet naar het Nederlands

GEOPENBAARD: Hoe globalisten de Covid-19-pandemie 10 jaar lang planden
War Room met Steve Bannon en Dr. Reiner Fuellmich

Reiner Fuellmich zet het bewijsmateriaal uiteen dat is verzameld door de Duitse onderzoekscommissie voor coronavirus en concludeert:
Dit ging nooit over gezondheid; dit is een goed gepland en slecht uitgevoerd complot om macht te krijgen en een elitaire agenda te promoten.

10-juni-2021 Dr. Fuellmich: Er is geen corona-pandemie, het is een frauduleuze ‘PCR-testpandemie’ War Room met Steve Bannon en Dr. Reiner Fuellmich Dr. Reiner Fuellmich keert terug om uit te leggen hoe de rijken en machtigen een neppandemie creëerden om hun agenda uit te voeren.
10-6-’21 | Trojaans paard ‘Gevaarlijk Virus’ van Wuhan Lab is Trojaans paard om dit najaar af te leiden van schade door vaccins. War Room met Steve Bannon en Dr. Reiner Fuellmich Dr. Reiner Fuellmich waarschuwt dat de Wuhan-lablektheorie nu wordt gebruikt om af te leiden van de ernstige gevolgen van de vaccins waarmee ingeënte mensen dit najaar te maken zullen krijgen.
19-6-’21 | Vaccin tragedie – Dit moet je zien! Auteur, medisch onderzoeker en gezondheidsadviseur Matthew Grace interviewt rouwende ouders Pam en Jeff Goodman om de doofpotaffaire en criminele promotie van de Covid 19 “vaccinatie” te bespreken en te ontleden. Veel schokkende onthullingen en onweerlegbare feiten worden hier gepresenteerd om u en uw gezin te beschermen.
Sessie 57: “Onder druk”
  • Onderwerp fragment: ▫️ Uitslagen van de NL Corona Commissie BPOC ▫️Rapport over de Oostenrijkse aanvraag voor norm controle ▫️De druk op artsen vanuit patiënten, politiek en industrie ▫️Twijfelachtige vaccinatie spreekt vluchtelingen aan ▫️Individuele vaccinatiebeslissingen voor en in tijden van Corona ▫️Samenvatting van de huidige inspanningen van het AFLDS-proces